prohit zaposleni klicni center
 

Predsodna izterjava

Gre za sistematično izvajanje točno dodelanega scenarija izterjave oziroma za izvajanje zaporednih korakov pisnega opominjanja in telefonskega opominjanja, v vnaprej določenih časovnih intervalih.

Po vsakokratnem pisnem opominu zagotavljamo celodnevno in večkratno telefonsko klicanje v okviru lastnega klicnega centra, kakor tudi pridobivanje informacij o naslovu in tel. številkah, ki jih iščemo v telefonskih imenikih ter ostalih javnih in uradnih evidencah. Prav tako uporabljamo druge pravno dovoljene vire iskanja naslovov in telefonskih številk.

Najpogostejša dolžina scenarija v predsodni izterjavi je  od 30 – 90 dni oziroma jo dogovorimo skupaj z vami po predhodno izdelani analizi terjatev. Priporočljivo je, da prejmemo dolžnike v izterjavo po vašem prvem ali drugem poslanem opominu oziroma takoj po vašem zaključenem internem scenariju opominjanja.

Ko so izčrpane vse možnosti za prostovoljno poplačilo v predsodnem postopku,  je nujno potrebno, da nemudoma pričnete s sodno izterjavo, ki jo lahko izvajate sami, ali pa vam vse izvršilne in pravdne postopke izvedemo mi.

 

sestava in pregled pogodb

Sodna izterjava

Informacijski sistem nam omogoča elektronsko vodenje spisov ter preglednost in  zagotavljanje sledljivosti  procesa po fazah.