prohit zaposleni klicni center
 

O podjetju

Smo skupina strokovno usposobljenih pravnikov, finančnikov,  operaterjev in programerjev. Imamo spoštljiv odnos do vaših dolžnikov in v celoti upoštevamo etični kodeks ter varujemo osebne in poslovne podatke.


Izvajamo celovite storitve na področju upravljanja terjatev tako v predsodnem, kakor tudi sodnem postopku izterjave. S tem vam omogočamo,  da se povsem posvetite svoji osnovni dejavnosti.

Sodelujemo s podjetji in ustanovami z večjim številom dolžnikov, in tudi tistimi, ki imajo težave s posameznimi večjimi dolžniki in jim pomanjkanje internih kadrovskih virov ne omogoča učinkovitega izvajanja izterjave.

V podjetju smo osredotočeni na razvoj prilagojenih rešitev našim naročnikom v vseh delovnih procesih.

Naše poslanstvo je hitro, strokovno in kakovostno izvajanje celovitih storitev upravljanja terjatev tako za fizične, kakor tudi za pravne osebe.

V treh letih želimo postati vodilna slovenska agencija za izterjavo terjatev, ki svojim naročnikom zagotavlja visoko kakovostne, cenovno ugodne in hitre storitve na področju izterjave ter njim prilagojene rešitve. Povezujemo se s poslovnimi partnerji v mednarodnem merilu in skrbimo za nenehen razvoj zaposlenih in naših naročnikov.

Vaš denar bomo izterjali strokovno, varno, hitro in učinkovito!

Zavedamo se, da sta danes »odličnost in drugačnost« odločilen in pomemben kriterij za obstoj na trgu ter hkrati za ohranjanje trajne konkurenčne prednosti. V podjetju si prizadevamo za ustvarjanje pozitivnih odnosov tako med zaposlenimi, kakor tudi do naročnikov naših storitev. Hkrati se zavedamo, da moramo biti za naročnike kredibilen in zanesljiv poslovni partner, ki zagotavlja visoko kakovostne storitve.

Zakaj najeti PROHIT?

 • kot zunanja agencija imamo večji  psihološki učinek na dolžnike, kar zvišuje učinkovitost izterjave,
 • smo strokovna, ambiciozna in usposobljena ekipa, ki združuje strokovnjake vseh starosti in ki vidi največjo prednost v nenehnem razvoju ter prilagajanju rešitev zakonskim in vašim potrebam,
 • osnova za našo provizijo je realizacija plačila vaše terjatve,
 • uporabljamo lasten klicni center, ki deluje v dveh izmenah in hkrati skrbi za nenehno izobraževanje operaterjev,
 • zaposleni v klicnem centru imajo odlične komunikacijske sposobnosti, obvladajo psihologijo ljudi, kakor tudi komunikacijo z najtežjimi strankami,
 • zagotavljamo informacijsko podprte tako predsodne, kakor tudi sodne izterjave z uporabo sodobnih tehnologij,
 • celovito izvajamo terjatev, od valute zapadlosti do dokončnega poplačila,
 • preko spletne aplikacije vam omogočamo sledenje komunikaciji z vašimi dolžniki v vsakem trenutku izvajanja procesa izterjave,
 • imamo spoštljiv odnos do dolžnikov in naročnikov, pri čemer upoštevamo etični kodeks in veljavno zakonodajo.

Reference

Zaupajo nam  večja slovenska podjetja, med njimi banke, zavarovalnice, telekomunikacijska podjetja in mnoga druga.

 

 • Izvensodna izterjava: 02 555 20 99
 • info@prohit.si
 • Prohit d.o.o., Tržaška cesta 37 A, 2000 Maribor