prohit zaposleni klicni center
 

Brezplačna seminarja Digitaliziran postopek izterjave in komunikacija s težavnimi strankami v Mariboru in Ljubljani

Špela Cvilak | 12.09.2017

Brezplačna seminarja bosta potekala 12.10.2017, med 9. in 13. uro v prostorih hotela in kongresnega centra Habakuk v Mariboru ter 25.10.2017, med 9. in 13. uro, v prostorih hotela in kongresnega centra Mons Ljubljana.


Ali veste, da se lahko število neplačnikov v vašem podjetju bistveno zmanjša? Beležite kronično pomanjkanje ustreznega kadra za izterjavo? Želite razbremeniti sebe in imeti zadovoljne sodelavce?

Že vrsto let sodelujemo z vodilnimi podjetji iz več različnih panog, ki izkazujejo veliko število neplačanih terjatev. Konkurenčno prednost na trgu nam zagotavlja lastna programska oprema, ki nam omogoča prilagajanje naročnikovim željam in potrebam, lastni klicni center pa zagotavlja pregledno in učinkovito izvajanje izterjave s pomočjo telefona.

Zakaj se udeležiti brezplačnega seminarja?

Prijava na brezplačen seminar

Prijavite se lahko na elektronski naslov jana.josifovska@prohit.si ali na telefonski številki 08 200 37 80. Število udeležencev iz enega podjetja ni omejeno.


Lokacija

 

Naši predavatelji

Denis Robar: je univerzitetni diplomirani pravnik. Večletne izkušnje iz področja izvršilnih in insolvenčnih postopkov si je nabiral z delom na Ministrstvu za finance, na oddelku izvršb in v vodilnem podjetju za izterjavo terjatev v Sloveniji, Prohit d.o.o..

Rok Šatur: izobrazbo je pridobil na Pravni fakulteti v Mariboru. Ima večletne izkušnje na področju izvršilnega
in postopkovnega prava, predvsem pri implementaciji sprememb zakonodaje v delovne procese.

Andreja Kanižar: praktične izkušnje je pridobivala tekom 12 letnega dela na Si. mobilu kot vodja skupine za upravljanje s pritožbami in kot vodja službe za izterjavo in preprečevanje zlorab. Zadnja leta je samostojna podjetnica, trenerka in coach s področja profesionalne poslovne komunikacije in vodenja.

 

Ne zamudite priložnosti za izobraževanje s strokovnjaki s področja upravljanja terjatev in obvladovanja komunikacije s težavnimi strankami

Veselimo se srečanja z vami!

  • 763
  • Izvensodna izterjava: 02 555 20 99
  • info@prohit.si
  • Prohit d.o.o., Tržaška cesta 37 A, 2000 Maribor
sestava in pregled pogodb

Svetovanje in izobraževanje

Z izvajanjem seminarjev in svetovanj naše naročnike seznanjamo z aktualnimi novostmi in spremembami na področju izterjave terjatev.